Schenking oefen AED voor EHBO vereniging Ter Aar

Maandagavond, 26 februari, ontving de EHBO vereniging Ter Aar een nieuwe oefen AED.

Als lokale verzekeraar vindt Onderlinge Verzekeringsmaatschappij ‘Rijn en Aar’ het in haar maatschappelijke functie belangrijk om de lokale EHBO vereniging te steunen en heeft hiermee een oefen AED geschonken.

Kees van der Meer ontving namens de EHBO vereniging Ter Aar de oefen AED uit handen van directielid dhr. Jeroen van Rhijn.

Dhr. Van Rhijn woonde daarna een herhalingsles reanimatie bij, waarbij de oefen AED gelijk werd ingezet. Kees van der Meer gaf onder andere aan dat het belangrijk is met de juiste materialen te oefenen om echte situatie beter aan te kunnen. De oefen AED zal niet alleen bij de herhalingslessen, maar ook bij de volgend jaar startende basis cursus EHBO worden gebruikt.